Sök
Stäng denna sökruta.

Om Allafröer.se

Välkommen till Allafröer.se! Sedan starten år 2014 har vi varit dedikerade till att erbjuda dig det bästa inom trädgårdsodling och grönskande glädje. Sedan maj 2023 ägs Allafröer.se av Online Nordic AB, en börsnoterad e-handelskoncern vilket ger oss stabilitet och möjlighet att fortsätta växa och utvecklas.

Vi erbjuder idag ett stort sortiment på över 2000 olika frösorter, alla tänkbara odlingstillbehör, växtlökar och ett stort sortiment av växter. Vi på Allafröer.se vill vara din ultimata destination för allt som rör trädgårdsodling. Odling ska vara både roligt och utmanande, och vi vill inspirera och uppmuntra dig som kund att våga experimentera och utforska nya möjligheter med din odling.

Vi förstår vikten av snabba leveranser och konkurrenskraftiga priser, och därför erbjuder vi på Allafröer.se både snabb leverans och låga priser för att göra din trädgårdsupplevelse så smidig och prisvärd som möjligt.

Oavsett om du är en erfaren trädgårdsmästare eller en nybörjare på gröna äventyr, är Allafröer.se här för att stödja dig på din trädgårdsresa. Vi är passionerade för det gröna och vi delar gärna med oss av vår kunskap och erfarenhet för att hjälpa dig att lyckas med din odling.

Välkommen till Allafröer.se, där vi gör odling till en glädjefylld och inspirerande upplevelse för alla gröna tummar därute!